Hlavní obsah
Článek

Také jako já čekáte na babí léto, ale kalendář říká, že letos už žádné nebude? Co podniknout, když je venku škaredě a zábavu venku musíte škrtnout ze seznamu? Uspořádejte doma turnaj ve stolních hrách, zkritizujte dlouho odkládané filmy nebo se o samotě ponořte do napínavého příběhu rozečtené knihy. A aby pohodlí bylo dokonalé, využijte říjnových slev v MT-nábytek.cz a pořiďte si novou sedačku za akční cenu.

Pozvěte na kávu přátel, kolik chcete. S velkou sedačkou vás velká návštěva nepřekvapí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

“Dobrých lidí se vejde...”, říká se. Ale návštěva se nemusí mačkat na sedačce, mládež sedět na opěradlech, táta na zemi a máma na taburetu. Na třístranné sedačce Evaristo bude místo pro každého, a tak si všichni mohou užít společný večer v pohodlí. Jak bude sedačka Evaristo nakonec vypadat, do jisté míry záleží na vás. Nabízíme k ní totiž výběr ze tří druhů čalounění, stovek barev a pravou a levou orientaci. Dříve za 32 127 Kč.

Ležing nebo gaučing? Obě disciplíny jedině na sedačce Marisa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také jste toho názoru, že sedačka není nábytek k sezení, ale sportovní nářadí k ležingu? V tom případě se vám bude líbit sedačka Marisa. Kromě pohodlného místa k přeboru dvacetiminutových šlofíků má i úložný prostor ke schování dalších pomůcek, například polštářů, dek a přikrývek. Má ale také rozkládací lůžko, které využijete k filmovému maratonu nebo jej nabídnete návštěvě jako pohodlné místo k přespání. Vyberte si barvu sedačky z pestré palety. Ležingovat se dá i stylově! Dříve za 22 964 Kč.

Máme pár rad a sedačku, se kterými i malý obývák proměníte ve stylový pokoj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak malý obývák proměnit ve stylový a praktický pokoj? V první řadě vyberte sedačku, která bude mít úložný prostor a možnost rozložení. V jednom nábytku budete mít tři - sedačku, postel a úložný prostor, kam uložíte například deky, polštáře a sezónní oblečení. V barvě sedačky pak pokoj vyzdobte dekoracemi. Stejnými radami jsme se drželi při návrhu obýváku pro paní Ivetu, která si vybrala sedačku Kira v čokoládové barvě. I vy můžete mít pokoj jako z časopisu. Dříve za 8 421 Kč.

Záda vás bolet nebudou. Pohovka Ralf je vhodná na každodenní spaní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohovku Ralf si naši zákazníci oblíbili nejen díky nízké ceně. Jak napsal pan Ondřej: “Lepší šlofíkárnu jsem nemohl vybrat.” Pokud také patříte mezi poobědové spáče, na pohovku Ralf nedáte dopustit. Snadno ji rozložíte na dvojlůžko a v úložném prostoru budete mít deku a polštář vždy po ruce. Pohovku Ralf u nás koupíte až do 29. října za akční cenu. Dříve za 6 914 Kč.

Kdy jindy než teď?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dostali jste chuť na podzimní proměnu bydlení? V naší říjnové akční nabídce najdete kromě sedaček a pohovek i ostatní nábytek do bytu. Koupelnový nábytek, postele, kuchyňské linky, jídelní sety i skříně a nábytek do pokojíčku na MT-nábytek.cz jen do 29. října najdete se slevami až 62 % procent. Tak hravě do proměn!

Další články

Načítám