Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladého herce Zdeňka Piškulu (25) jsme poprvé zaznamenali díky seriálu Vyprávěj, kde ztvárnil pubertálního Honzu Dvořáka. Od té doby se jeho filmografie úspěšně rozrůstá. Jednu z ústředních rolí si zahrál v pohádce Jana Svěráka Tři bratři, prostor dostal také v seriálu Všechny moje lásky. Dotočil film Každý milion dobrý a hraje také v Divadle Palace v inscenaci Rodina je základ státu.

Jméno teprve sedmnáctiletého herce je zkrátka čím dál známější, tudíž už dostává i nabídky na hostování v pořadech. Například v Máme rádi Česko, Generace Y, nyní si jej do New Look pozvala také Eva Decastelo. „Moc ráda jsem ho viděla. Je ale smutné, že když teď potkám mladého krásného kluka, tak mu řeknu: Pozdravuj mámu. Jsem už stará,“ smála se moderátorka.

Její pořad je hlavně o módě, na niž tak nemohla nepřijít řeč. „Ne že by mi řídila život, ale rád se hezky obléknu. To, co se mi líbí, se mění. Zhruba před rokem jsem měl rád košile, ale teď dávám spíš přednost tričkům. Cítím se v nich pohodlněji. Jsem všestranný, chodím oblékaný každý den jinak, podle nálady. Fakt je, že vůbec nenosím džíny, ale to se klidně za nějaký čas může změnit. Když se ráno probudím a mám chuť třeba na čerstvé rohlíky, klidně vyběhnu ven i v pyžamu,“ prozradil Piškula mimo jiné.

Vedle herectví, které Zdeněk studuje na Pražské konzervatoři, se věnuje také hudbě. „Nahrál jsem pár písniček, tak jsem zvědavý, jestli se neobjeví nabídky na nějaké koncerty. Venku už je skladba Balič novodobý, je to trochu parodie na lidi v mém věku a vlastně i na mě. Protože všichni trávíme veškerý čas na internetu na telefonech nebo tabletech a chatujeme, ale v reálu nejsme schopni si s někým normálně povídat,“ popsal Evě Decastelo téma ‚Baliče‘. S herečkou Annou Linhartovou, s níž čerstvě chodí, téma i chuť k hovoru našel. Tak snad jim dlouho vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám