Hlavní obsah
Článek

Gurmánský a kutilský experimentátor Ladislav Hruška (46) se zachoval jako pravý skaut! Při natáčení nového dílu pořadu Show Jana Krause (70) se totiž seznámil s Ivankou Divišovou, ženou, které buď pomůže operace v USA za víc jak pět miliónů korun, nebo podle svých slov umře, a její příběh ho tak dojal, že jí hned poslal docela slušný balík peněz!

Hruška nedávno vydal kuchařku, která je, stejně jako ta první, úspěšná a koruna z každého výtisku putuje na jeho nadační fond. Protože se titulu daří a prodalo se ho přes padesát tisíc, přikázal nyní svému manažerovi, aby okamžitě padesát tisícovek poslal na účet nemocné ženy.

„Kdekdo by si myslel, že je to od něj vyčůranost, že je to obchodník a chce dojmout, ale Láďa je fakt čistý člověk, myslí to na rozdíl od jednoho nedávno zesnulého politika fakt upřímně. Už přemýšlí, jak Ivance pomoci ještě víc,“ řekl nám kamarád Hrušky.

„Když jsem po přestávce zase naskočil do médií, řekl jsem si, že budu vydělávat, abych mohl pomáhat jiným. U Jana Krause jsem potkal i Ivanku Danišovou. Je jí sedmadvacet, je to krásná právnička, která má celý život před sebou, ale je duhové dítě. To znamená, že má syndrom nedostatečného vývinu mozkových kostí. Má ochrnutou půlku obličeje, čtyři operace srdce za sebou a k tomu ještě leukémii. Naděje na nový život je jen v Americe. Bez operace umře. V jejím případě platí, že si zdraví může za peníze koupit,“ říká Láďa.

Dívka má nyní čas do 17. listopadu, kdy má stanovený termín operace. Hruška ví, že padesát tisíc je v jejím případě jen kapka v moři, ale věří, že se mu podaří zburcovat i ostatní. „Moje práce tím získává smysl a doufám, že mě budou následovat další,“ dodal oblíbený reportér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám