Hlavní obsah
Článek

Sofia Loren září ženskou krásou a půvabem i v jednaosmdesáti letech. Italská hvězda, která se prosadila v Hollywoodu, se dnes nestačí divit, co stačí ke kariéře. I ji jako mladou nutili ke změně vizáže a plastice nosu, ale ona to tehdy odmítla. Věřila si jako herečka. A díky velkému talentu se prosadila. Dnes však podle ní víc záleží na tom, zda má člověk dostatek autoportrétů na sociálních sítích.

Módě selfie hvězda filmu Horalka nerozumí. „V mé době byly podstata a schopnosti herečky opřeny o její talent. Dnes, když mě lidé potkají, vytáhnou rychle telefon a fotí se se mnou. Nevím toho moc o sociálních sítích, ale zdá se, že to je to, co dnes činí lidi slavnými. Má éra Hollywoodu ale byla mnohem lepší, byli jste známí svými schopnostmi. Měla jsem veliké štěstí, že jsem byla součástí tehdejší doby,“ svěřila Sophia deníku New York Post.

Loren dostala na konci padesátých let roli ve filmu Horalka. Svět svým výkonem ohromila natolik, že za něj dostala Oscara za hlavní ženský herecký výkon, i když to byl film neanglofonní.

Když se začala u filmu prosazovat, doporučovali jí, aby si nechala udělat plastiku nosu. Nutili ji k tomu producenti i její zesnulý manžel Carlo Ponti. „Vždycky jsem se snažila tyhle lidi neposlouchat. Říkali mi pořád, že je můj nos příliš dlouhý a ústa příliš veliká. Mně to ale neubližovalo, protože když něčemu uvěřím, je to pak válka. Je to boj,“ svěřila loni v rozhovoru pro magazín Hollywood Reporter.

Teď se v interview pro New York Post tématu plastik dotkla opět.

„Tyto mladé holky by opravdu měly být mnohem opatrnější a vybíravější s ohledem na to, co provedou se svým tělem a tváří. Chci říct, nikdy nevíte jistě, jestli jste v rukou dobrého lékaře… můžete skončit tak, že budete vypadat ještě hůř, než jste si vůbec původně myslely,“ dodala Loren.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám