Hlavní obsah
Článek

Libor Bouček je na roztrhání! Moderátor, který bude provázet letošním jubilejním ročníkem Českého slavíka, neví, kam dřív skočit, za mikrofon do hudebního studia to ale nebude. Pěvěcky je na tom totiž podobně jako jeho největší konkurent a kolega Leoš Mareš.

Libore Boučku (43), letos budete opět moderovat Českého slavíka, jde o padesátý jubilejní ročník. Můžete už něco málo prozradit ze scénáře?

Dnes se podařilo dokončit line-up (seznam vystupujících – pozn. red.) a myslím, že si svého interpreta najde doslova každý. Těším se na Jeleny a taky na duet Karla Gotta s Petrem Kolářem. Fakt. Je skvělý, že byť by Karel mohl dát další směs největších hitů, přichází s absolutní novinkou. Žádná nostalgie, jedeme dopředu. To je neuvěřitelně inspirující! A co se týče scénáře, nechci být úplně konkrétní, ale plánuji i živou zvěř na pódiu a je dost možné, že budu mít nečekaného kolegu moderátora. Bude to velké, vždyť padesátku člověk dělá jednou za život.

Psalo se, že se posledních pár let o podobné prestižní zakázky přetahujete s Leošem Marešem. Kamarádství jen hrajete, nebo se přátelíte i v soukromí?

Fakt se kamarádíme. Oba máme rádi fotbal, děláme stejnou profesi a víceméně denně se potkáváme na stejné chodbě, když jdeme ráno do práce. Do práce,kde jsme kolegové deset let. Zrovna dneska jsem před ním smekal klobouk, protože jeho výkon ve StarDance byl strhující. Jako kamarádovi bych mu přál vítězství. Jemu nebo Radkovi Bangovi. A o zakázky se nepřetahujeme. To ani nejde. Myslím, že každý máme trochu rozdílný styl a díky tomu i publikum.

Leoš by mohl vyhrát maximálně tak cenu Rapper roku, co vy? Umíte zpívat lépe než on?

To mohli lidi vidět letos na Miss, jak na tom jsme. Zpívám rád, ale neveřejně a doma. Hlavně ve sprše mám pocit, že mi to jde. Ale pěvecké ambice nemám ani náhodou.

Co dalšího vás v nejbližší době čeká?

Do konce roku toho není málo. Kromě Českého slavíka je v listopadu finále Fed Cupu mezi našima holkama a Ruskem, kterým provázím v hale i na řadě doprovodných akcí. K tomu ještě například Banka roku nebo Právnická firma roku, což jsou velké netelevizní projekty vyžadující ale maximální soustředěnost. A další. K tomu denně v šest hodin na Frekvenci 1. Ale práci zbožňuju, a tak jsem za všechno opravdu vděčný.

Jak se vám daří v soukromí? Samá spokojenost?

Jasně. Všichni kolem mě jsou zdraví, a to je nejdůležitější. (směje se)

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám