Hlavní obsah
Článek

Změnila se zemská přitažlivost, zamrzají zpátky dosud roztávající ledovce, ustupují oceány nebo prostě jen jeden chlapec neví, co dřív roupy? O tanečníku na podpatcích Filipu Jankovičovi se už docela dlouho ví, že ho velmi přitahují muži. Od jisté doby je považovaný za homosexuála, teď ale podle našich informací randí hned se dvěma ženami!

Netají se tím, že je úplně udělaný do modelky Zuzany Jandové (36). „Se Zuzkou jsme každý den spolu, je mezi námi velká energie. Rozešla se teď po delší době s přítelem, všechno do sebe zapadlo. Jsme si blízcí,“ říká záhadně.

Jeden čas měl dokonce blízko ke Kateřině Zemanové, dceři Miloše Zemana. „Katka byla velká kamarádka sestry. Když měla velké problémy v Česku, utekla za námi. S ní to ale bylo vyloženě kamarádské a částečně i pracovní. Nikdy to ale nepřerostlo. Měli jsme se sice hodně rádi, ale ve vší počestnosti. Věřím, že by se vám líbilo, že prezidentova dcera přeučila homosexuála, ale nebyla to pravda. Spíš jiná ženská mě teď možná přeučí, jen Katka to fakt není,“ stojí si za svým Jankovič.

A tou záhadnou intimní přítelkyní by vyjma Zuzany Jandové mohla být jedna novinářka, se kterou se podle našich zpráv intenzivně stýká.

„Tu mám rád, velmi rád. Proč se na ni ptáte? S nikým nechodím, ale trávíme spolu hodně času,“ říká.

Orientace se mu přes to všechno prý nezměnila. „Nesnáším nálepky. Nikdy jsem na sebe nepřiznal, že jsem gay. Když se mi bude líbit muž, vyspím se s ním, naopak platí, že ženy mi taky připadají krásné a mám to s nimi stejně jako s chlapy. Když zafunguje vzájemná přitažlivost, budeme spolu,“ tvrdí Jankovič, kterého čeká vystoupení na finále Talentu a hned po něm velké turné s Lucií Bílou. I pro ni bude tančit na podpatcích.

Reklama

Další články

Načítám