Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérka zpráv na Nově Nikol Kudrnáčová hazarduje se životem. Miluje adrenalin a rozhodla se pro adrenalinové skoky v autě. Má za sebou jeden závod, tuto sobotu bude bojovat o rekord. A nese to i pořádná rizika.

"Skáču autem, které na skoky není nijak upravené, na rampě. Je to naprostý punk. V sobotu budeme s kamarádem Markem Rejmanem skákat v autě z rampy patnáctimetrový skok. V O2 Areně nemáme rozjezd. Bude to masakr," řekla Super.cz Nikol.

"Markův úkol je držet volat a trefit se na rampu, já mu říkám jak řadit a sleduju rychlost, abychom se nepřetočili a trefili se. Je tam riziko čelního nárazu do skoku, když to nepřeletíš. Jsme 25 metrů nad zemí, to je jako byste spadli z desátýho patra z paneláků," vysvětluje Nikol, která loni po závodě čtyřicet dní nejedla.

"Před rokem jsem držela čtyřicetidenní půst. Adrenalin je očista těla i ducha, usoudila jsem, že po závodě bude fajn. Byla to jarní očista po tom všem. Letos to asi zopakuju," upřesňuje Nikol, která jezdí od třinácti let na motorce a závodí. "Auta a motorky jsou můj život, hrozně mě to baví. Doposud jsem nikdy nehodu neměla. Tak doufám, že i náš skok v sobotu na Gladiator games v O2 Areně dobře dopadne," dodala.

Reklama

Další články

Načítám