Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Stašová (69) oslavila v březnu šedesáté narozeniny, ale rozhodně na to nevypadá. Jak sama říká, je to už dřina a musí na sobě makat. Zadarmo to rozhodně není. "Šedesátka je šedesátka, co s tím naděláte," řekla Super.cz.

Největší starosti jí dělal v poslední době podbradek a také bolavá kolena. Proto vyhledala odborníky, kteří jí s tím pomáhají. "Nechávám si pomoct od podbradku. Měla jsem to víc povolené, snažím se, abych to nemusela uřezávat. Aby to nebolelo, tak zatím zkouším neinvazivní metodu. Jsem trošku srab, zkouším, kam až to půjde bez skalpelu. Uvidíme za pět let, zda to jde," říká.

"Musím se o sebe starat. Kdy už, když ne teď? Mám se začít starat v sedmdesáti? To už bude pozdě. Ještě chvíli bych na jevišti chtěla hrát osmačtyřicítky. Nelíbilo by se mi, aby někdo neřekl, to to přehnali. Aby se nikdo nesmál, když řeknu, že mi je 48," dodává charizmatická herečka, která si postěžovala na  problémy s koleny.

"Mám bolesti kolen. Denně poskakuju na jevišti, kolena a kyčle dostávají zabrat. Taky bych chtěla, aby mi ještě vydržela. V létě jezdím hodně na kole a v zimě chodím na rázové vlny," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám