Hlavní obsah
Článek

Tělo je jejím pracovním nástrojem, a tak na něj byla Tereza Zimová vždy opatrná. Možná proto, že práci v modelingu nyní upozaďuje a stále více se věnuje vlastnímu butiku, se rozhodla si nechat si na noze vytvořit opravdu výrazné tetování.

„Vždycky jsem něco takového chtěla. Na noze jsem měla ale jen takové malé tetování, vytvořené navíc divným písmem, protože si myslím, že ten můj tatér byl tenkrát dost zhulenej. Říkala jsem si, že až najdu takového, který moc nehulí, tak si to nechám předělat,” popsala modelka genezi své kérky. „Původní nápis jsem zachovala na jiné části těla a teď jsem si tam nechala vytvořit osobní mandaly, které jsme dali dohromady s mým tatérem Vokym."

Zdá se, že tetování Zimovou v její práci v modelingu nebude nijak omezovat. Například během přehlídky exkluzivní kolekce módní návrhářky Natali Ruden si nového permanentního obrázku nikdo nevšiml.

Pokud by se tak přece jen stalo, tak to prý vůbec nevadí. Kroutící se ornament na pravé noze by měl vyniknout i v lodičkách, což bylo pro parádnici Zimovou podmínkou. „Naštěstí můj tatér ví, jak vypadají lodičky Jimmy Choo. Souhlasil s tím, že i v lodičkách bude moje tetování pěkné. Ono to ostatně je moc pěkné i ve sportovní obuvi,” smála se Tereza Zimová, která je právem označovaná za jednu z nejvtipnějších českých modelek.

Reklama

Další články

Načítám