Hlavní obsah
Článek

Na jednoduché modely jsme u Evy Herzigové (51) zvyklí, občas je dokonce střídmosti moc a její outfit zavání fádností, ne však ve středu večer během premiéry nového dramatu italského režiséra Luca Guadagnina A Bigger Splash v londýnském Curzon Mayfair. Česká modelka si ve filmu sice nezahrála, přesto to byla právě ona, kdo byl druhý den opěvován v médiích.

Jedné z ikon zlaté éry modelingu z 90. let se podařilo docílit úspěchu pouze klasickou černou úzkou sukní pod kolena s vysokým pasem a lahvově zeleným tričkem s límečkem ladícím k nápaditým lesklým lodičkám. Evina postava vynikla ještě lépe než ve večerní róbě a její pohledný doprovod, jímž nebyl nikdo jiný než modelčin manžel a otec jejích tří dětí Gregorio Marsiaj, musel být na svou všemi obletovanou ženu náležitě hrdý. Skvělou volbou byly rovněž zvlněné vlasy a kyblík popcornu, který dodal celku na pohodovosti.

V novém mysteriózním dramatu se můžete těšit na Dakotu Johnson z Padesáti odstínů šedi, ale i na Ralpha Fiennese, Tildu Swinton nebo Matthiase Schoenaertse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám