Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) ve středu oslavila 23. narozeniny. S předstihem je zapila s kamarádkami a také má za sebou večeři s expřítelem, fotbalistou Jakubem Horou. S tím se Nikol před pár měsíci rozešla kvůli mediálnímu tlaku, kdy na Kubu vyplavaly zprávy s jinými ženami v době začátku jejich vztahu. Jak sama říká, dali si pauzu.

Nyní to vypadá, že rány jsou zahojeny a schyluje se k návratu. "Jsme přátelé. Všichni vědí, že mě má Kuba stále rád a máme hezký vztah," řekla Super.cz Nikol a vypadá to, že comebacku tak nic nebrání. Dokonce od něj dostala luxusní dárek k narozeninám.

"Moc dobře věděl, že si ho přeju. Udělal mi velikou radost," prozradila Super.cz Nikol, která nechtěla být konkrétní, naznačila ale, že šlo o šátek značky Louis Vuitton. S Kubou Švantnerová oslavila narozeniny s předstihem v neděli. "Nebylo to nic velkého, měla jsem ještě teplotu, spíš jsem to oslavila doma. Byla večeře a bylo to fajn," upřesnila Nikol, kterou v den narozenin překvapili ještě přátelé doma s třiadvaceti růžemi.

Chvíli nato už Nikol odjížděla za rodiči do Českých Budějovic. Užívá si dny volna před listopadovým pracovním maratonem. "Za pár dní ještě odjíždím s mamkou do Alp odpočinout si a od 5. listopadu budu na všech castinzích na novou Českou Miss. Tak jsem zvědavá, jaké holky se přihlásí," dodala Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám