Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Iveta Lutovská (40) se za měsíc vdává. Už 9. září si v golfovém resortu na Kunětické hoře vezme svého přítele Jaroslava Víta. On si ale možná před oltář stoupne s dívkou, kterou skoro nepozná. Iveta, která se vždycky pyšnila smyslnými ženskými křivkami a bujným dekoltem, hubne a hubne.

Lutovská se doslova ztrácí před očima. "Je pravda, že jsem v poslední době zhubla asi tři kila, ale určitě to není cíleně. Bylo to stresem ze státnic na vysoké škole a taky už se nám blíží ta veselka," usmívá se Iveta.

Na akci v kubánské restauraci si oblékla tmavé džínové šatičky, ve kterých ještě více vynikla její extrémně štíhlá postava. Úbytek váhy byl znatelný na první pohled. Svatební šaty se teprve navrhují, Iveta tak nemusí na přešití.

"Už máme šaty pro družičky, ty mé se teprve začínají šít. Vlastně mě překvapuje, že jsem v klidu, když skoro nic není zařízeného. I oddávající ještě není definitivně potvrzený. Příští týden jdu chystat svatební noviny," dodala Lutovská.

S kily dole si prý hlavu nedělá. "Myslím, že bude stačit svatební hostina a koláčky a bude to zpátky," dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám