Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Martě Jandové (50) zemřel na rakovinu jediný bratr Petr a má tedy jen sestřičky, i když rovnou tři. Rodinu se ale rozhodla rozšířit, a to nejen o partnera a dceru Marušku, ale i dva "adoptované" bratry ze šoubyznysu. Jako sourozenci jsou pro ni Ondřej Brzobohatý (41) a Vašek Noid Bárta (43), s nímž vystoupila na Eurosongu a pokřtila mu i i novou desku.

"Je to zvláštní. V tomhle byznysu si lidé často říkají, že jsou jako bratři a sestry, ale já to dlouho nikomu neřekla. Poprvé se mi to stalo s Ondrou, když jsme spolu natáčeli Gympl a byli jsme spolu hodně často, protože naše postavy měly společné dějové linky. A on umí skvěle masírovat, vždycky v maskérně mi dokázal mačkat ruku tak, že mě přestala bolet hlava. Pak jsme se vídali, protože jsme spolu museli nahrávat písničky pro seriál. A pak jsme si jednou sedli a řekla jsem mu, že to je sice klišé, ale že mi připadá, jako by byl můj bratr. A on mi prý v tu chvíli chtěl říct to samé," svěřila Super.cz Marta.

"To samé se mi stalo o rok nebo o dva později s Vaškem. A přiznala jsem mu, že už jednoho takového bráchu mám. A z něj vypadlo, že si také s Ondrou říkají brácho. Tak jsme vlastně vytvořili takovou novou rodinu. Vždycky, když se klukama vidím, tak je to takové speciální. Známe se sice v tom šoubyznysu všichni, ale s nimi je to takové syrové," míní.

Marta má pocit, jako by jí Ondru a Vaška poslal její zesnulý bratr. "Na tyhle věci věřím. Mám pocit, že mámu i bráchu mám nadále ve svém životě. A jsou to moji andělé strážní. Byla jsem už v mnoha situacích, kdy jsem si říkala, že všichni andělé museli být se mnou. Třeba jsem usnula za volantem a nic se nestalo. Maminka mi stoprocentně poslala Marušku. Tyhle domněnky mám strašně ráda a stoprocentně věřím v reinkarnaci, i v Boha," připustila.

"Vždycky jsem chtěla mít velkou rodinu, a jelikož vzhledem k mému věku už moc dětí nestihnu, ještě jedno by bylo fajn, ale člověk nikdy neví, jestli se to podaří, protože už nejsem úplně nejmladší maminka. Tak když se budeme rozrůstat tímhle způsobem, tak to bude ještě lepší. Protože s každým bráchou bych dostala ještě jeho ženu nebo přítelkyni, potažmo jejich děti, tak proč ne?" smála se Marta.

Reklama

Další články

Načítám