Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výživového poradce Petra Havlíčka známe z televizních obrazovek, kde v pořadech o hubnutí radil, co a jak jíst. Sám také pořádně zhubl a na okolí se dívá hodně kritickým okem. Když spolu s dcerkou vyrazil na módní přehlídku spodního prádla, modelky dost zkritizoval.

Nadšený z křivek děvčat nebyl, nelíbilo se mu, že jim chyběly svaly, naopak se našly i nějaké ty špíčky. "To by ale musely prádlo převádět sportovkyně. O tom zřejmě modeling není. Vlastně by měly prádlo předvádět normální ženy, aby to ostatní oslovilo," polemizoval sám se sebou.

Překvapivě vzal na přehlídku i svoji desetiletou dceru Lucii, i když se konala uprostřed týdne, kdy už by se měly děti připravovat do školy a zamířit do postýlek. Na to měl ale také odpověď. Dívenka je prý tak chytrá, že má úkoly hotové za pět minut, "Trávíme spolu poctivou polovinu týdne, ale úkoly spolu neděláme," krčil rameny.

Reklama

Další články

Načítám