Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Buďte letos chytří a dopřejte si doma příjemné teplo, aniž byste museli platit zbytečně vysoké náklady za vytápění! Je čas zjistit jednoduché řešení, jak ušetřit – topná sezóna začala!

Krbová kamna – šetří peněženku i okolí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spojení krbu a kachlových kamen je snem mnoha domácností. Oproti klasickému krbu krbová kamna nepředstavují žádný zásadní zásah do interiéru, jsou nenáročná na instalaci, nezaberou příliš místa a díky uzavíratelným proskleným dvířkům jsou také o mnoho bezpečnější nežli otevřený krb. Dokonalým příkladem jsou krbová kamna Prity, ve kterých můžete topit dřevem nebo dřevěnými briketami, čímž šetříte peněženku i své okolí. Ušetřit pořízením krbových kamen Prity můžete až několik tisíc!

Teplovodní výměník zahřeje celý dům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít snadno a levně vytopených více místností v domě není nereálné. Díky speciálnímu výměníku se totiž během topení ohřívá také voda v radiátorech. Teplovodní výměník tedy stačí velice jednoduše připojit na stávající soustavu radiátorů a budete mít teplo po celém domě! Osvědčená praxí jsou krbová kamna Prity s výměníkem!

Design vhodný do každého interiéru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete krbová kamna, která zapadnou do každého interiéru a zároveň navodí úžasnou atmosféru pohodlí, není třeba dlouhého hledání. Krbová kamna Prity jsou ideální volbou pro novostavby, nízkoenergetické domy, chaty, chalupy, ale i staré domy s historií. Užijte si nejen tuto zimu pohled na plápolající oheň a zároveň přestaňte platit zbytečně vysoké poplatky za energie! Pořiďte si krbová kamna Prity s výměníkem, která nabízejí mimořádně skvělý poměr mezi výkonem a cenou.

Další články

Načítám