Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Doktoři z Počátků, herečka Michaela Sejnová, je těhotná. Miminko se svým partnerem očekávají v březnu. Lékaři Míšu varovali, že bude mít s otěhotněním potíže, takže je dítě tak trochu vymodlené a Míša je šťastná jako blecha.

Půvabná blondýnka už pomalu končí se svými divadelními aktivitami. My se s ní potkali na večeři pro výherkyně s muzikálem Kapka medu pro Verunku, kde už na rozdíl od producentů, manželů Pixových a Felixe Slováčka, či kolegů Davida Gránského, Jana Kopečného nebo Ivany Korolové popíjela místo šampaňského jenom džus.

Kvůli Míšině těhotenství měli v divadelní kostymérně pořádný fičák. "Musely se jí přešívat šaty. Na první pohled to nevypadá, ale v pase hodně přibrala, takže to bylo o 15 centimetrů," prozradila Alena Pixová. V produkci Kapky i Sněhové královny, kde Míša též hraje, věří, že se k nim Sejnová po porodu zase vrátí. A co svatba? Tu prý zatím Míša s partnerem neplánují, uvidí se po narození miminka.

Reklama

Další články

Načítám