Hlavní obsah
Článek

Potíte se neustále i při nízkých teplotách a na tak neobvyklých místech, jako jsou dlaně, hlava, chodidla a jinde? Obtěžuje vás pocení kdekoli a jakýkoli, i sebemenší stres např. při pracovním pohovoru doslova prolomí potu stavidla? Nemůžete někomu podat ruku bez pocitu bezmoci, protože vám to neustále mokré dlaně ztěžují tak, že si to nedokáže představit nikdo, kdo takovým pocením netrpí? Právě pro vás je určen Electro Antiperspirant, pocení vás zbaví na jediné použití i na několik měsíců.

Obtěžuje vám pocení život?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Narušuje pocení vaše běžné činnosti natolik, že je není možné prakticky vykonávat? Jsou spouštěči pocení ve vašem případě takové věci, jako je přechod ze zimy do vytopené místnosti, psaní na papír, podání ruky, prezentace ve společnosti, nervozita, ba i pouhé pomyšlení na pocení? Pokud se neustále bojíte, že může neustálé pocení zničit nejednu událost, na které vám záleží, je na čase s tím něco dělat.

Řešení jménem Electro Antiperspirant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud trpíte výše uvedenými příznaky, je dost možné, že jste se pokusili pocení někdy zbavit? Zkoušeli jste klasické antiperspiranty, nebo ty s vysokým obsahem chloridu hlinitého? Nepomohly? A co šalvějový čaj, odvar z dubové kůry a další “babské” rady? Taky nic? To proto, že mnoho věcí, které vidíme v televizních reklamách, má za úkol jediné, a to vydělat peníze. Skutečné řešení však neposkytují. Tým vědců z české společnosti Hightech Develoment však již pátým rokem dokazuje, že se takového pocení zbavit lze. Stačí začít používat Electro Antiperspirant.

Tisíce vyléčených lidí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, pocení opravdu může být nemoc. Lékaři ji označují termínem hyperhidróza, a pokud trpíte příznaky uvedenými v tomto článku, je více než pravděpodobné, že touto chorobou trpíte. Nekontrolovaná, nadměrná a neustálá činnost potních žláz, která ničí život stovkám tisíc lidí, a to jen v České republice, však není všemocná. Za pomoci Electro Antiperspirantu se každý rok zbaví obtěžujícího pocení tisíce lidí po celém světě. Jedná se o volně prodejnou zdravotnickou pomůcku, jejíž používání doporučují sami lékaři.

Jak Electro Antiperspirant pomáhá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zdravotnický prostředek Electro Antiperspirant používáme na dermatovenerologických klinikách Fakultní nemocnice u svaté Anny a Fakultní nemocnice Brno k léčbě nadměrného pocení již od května roku 2013. Po získaných zkušenostech lze konstatovat, že se jedná o prověřené a velmi účinné řešení tohoto patologického stavu, které lze s úspěchem aplikovat jak v klinických podmínkách, tak díky jednoduchosti ovládání i v běžných domácnostech. Léčba je pacienty vnímána pozitivně a je patrný rychlý ústup problémů, které s sebou diagnóza nadměrného pocení přináší, včetně výrazného zvýšení kvality života takto postižených jedinců,“ napsal Prof. MUDr. Vladimír Vašků, CSc., přednosta těchto klinik.

Účinnost garantovaná vrácením peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je tím nejlepším, co lze na současném trhu proti nadměrnému pocení použít. Během klinického testování pomohl všem lidem, kteří nadměrným pocením trpěli. Trpíte nadměrným pocením dlaní, podpaží, chodidel, hlavy nebo jiným? Electro Antiperspirant pomáhá rychle, bezpečně a prakticky všude na těle. I přesto nenecháváme nic náhodě a garantujeme vrácení peněz v případě nespokojenosti s výsledkem terapie. Trpíte-li nadměrným pocením, není nic jednoduššího, klikněte na tlačítko -Objednat- a nechte si Electro Antiperspirant zdarma zaslat až domů. Výsledkem budete více než mile překvapeni nebo dostanete peníze zpět.

Další články

Načítám