Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jeden z objektů nejhezčích snů mladých českých mužů Petra Pudová (36) je už nějaký ten měsíc zadaná, randí s mužem, jehož jméno i vizáž tají. Přesto prý nenápadně přihlížel tomu, když se lísala k osvalenému zpěvákovi připomínajícímu kapesního Robocopa. A došlo i na líbačku a kupodivu pak ne na pěsti!

Petra se totiž měla blízko k Jarku Šimkovi (50), kolegovi, s nímž už nějaká léta objíždí republiku s šou Pomáda. A její drahá polovička, která za nic na světě nechce být nikdy mediálně odhalena, ho zná a kupodivu i přes jeho (a přítelkyně) ruce šmátralky nemá touhu mu spravit fasádu.

„Jára je moje tajná láska už spoustu let a jak se teď dal v posilovně dohromady, neuvěřitelně mu to sluší. Tak jsem si sáhla, i pusa padla, doma mi ale opravdu nikdo nenadával,“ řekla Super.cz Pudová, která přišla kamaráda podpořit na křest jeho nového videoklipu On The Dance Floor, který chválí za melodii i zvuk.

„Sama na sobě hodně pracuju, takže na Jarkovi oceňuju, jak se pořád s vervou pouští do dalších projektů,“ dodala Petra. Ta si na vizáži dala záležet, byla u kadeřníka a vizážisty, a dorazila v kompletu, jenž tvořil top, kožená vesta a sukně od módní návrhářky Dominiky Sedláčkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám