Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Řekněte konečně dost! Nenechte se omezovat škrtícím obvodem, tlačícími kosticemi a nepadnoucími košíčky. Přestaňte se své podprsence přizpůsobovat a nechte ji, ať se ona přizpůsobí vám! Ať vás příroda obdařila jakkoliv velkými ňadry, termoresponzivní podprsenku MAIA 4D Soft Control si zamilujete. Ale varujeme vás – jakmile ji vyzkoušíte, s jinou už se nespokojíte.

Lehká a pohodlná, vhodná pro celodenní nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka MAIA 4D je vyrobena z unikátního termoresponzivního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se přesně podle vašich křivek. Splyne tak s liniemi těla a díky hladkým košíčkům nebude po podprsence ani stopy. I když obléknete opravdu obepnutý top. Košíčky jsou měkké, příjemné a velmi lehké – podprsenka tak bude nejen téměř neviditelná pro vaše okolí, ale nebudete o ní celý den vědět ani vy. Lehká, prodyšná, krásná – co víc si přát?

Pro všechny velikosti prsou. A konečně bez pocení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože problémy s pocením a nepadnoucí podprsenkou trápí především ženy s většími ňadry, pořídíte podprsenku MAIA 4D Soft Control i ve větších velikostech. Díky svým unikátním vlastnostem se dokonale přizpůsobí vašim křivkám a rozhodně se v ní nezpotíte. Materiál košíčků je speciálně vyrobený tak, aby nezvyšoval tělesnou teplotu a zabránil tak pocení. Výsledkem je komfort a dokonalý tvar prsou.

Pro každou příležitost. Opravdu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste si mohla dokonalý komfort užívat opravdu kdykoliv, pořídíte podprsenku MAIA 4D Soft Control hned ve dvou praktických barvách. Ve svůdné černé a praktické tělové barvě – ta je ideální pod bílé či průsvitné oblečení, splyne totiž s barvou vaší pleti. Ke všem třem barvám navíc pořídíte také ladící kalhotky. Ale pozor – jakmile podprsenku MAIA 4D jednou obléknete, s ničím jiným už se nespokojíte.

Další články

Načítám