Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) jde do sebe. Za poslední půlrok ji opustili dva mladší milenci. Mahulena nezahálí. Chce být krásná pro novou lásku. Bez váhání se dala do zkrášlování. Nové řasy, odsátí břicha, maska zlatým pudrem nebo bělení zubů. Tyhle všechny procedury absolvovala.

Mahulena se nechala do estetického salónu na pražské Hůrce zavřít skoro na dvanáct hodin. Nejdřív ulehla na lůžko a rozhodla se zbavit špíčků na bříšku. Mahulena se i díky taneční horečce StarDance a pravidelným tanečním vystoupením může chlubit krásným plochým bříškem. Chce být ale ještě dokonalejší. A tak podstoupila bezbolestnou liposukci.

Poté si nechala IPL světlem odstranit chloupky na rukou. Stačí prý pět návštěv a Mahuleně už tmavé chloupky nikdy nezačnou růst. Doposud si ruce musela denně holit.

Další víc jak dvě hodiny strávila nehybně na lůžku. Nechala si prodloužit a zahustit své řasy. A aby měla dokonalý úsměv, svoji návštěvu studia zakončila bělením zubů.

Bočanová, která patří mezi naše nejkrásnější herečky, chce být zkrátka dokonalá. Možná i proto, že si po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (57), se kterým má dceru Márinku, ulítává na mladších ročnících. Zdá se, že není nic žhavějšího než luxusní udržovaná čtyřicátnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám