Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hráči italského druholigového fotbalového týmu Cagliari Calcio mají o motivaci postaráno.

Italská modelka Francesca Casula (29), která týmu ze Sardinie fandí už od malička, se totiž rozhodla podpořit čutálisty svým vlastním tělem!

Pokud se Cagliari podaří postoupit do nejvyšší soutěže, odmění fotbalisty nahotou. Na důkaz toho, že svá slova myslí vážně, zapózovala na sexy fotkách s motivem klubových barev.

V Cagliari minulou sezonu působil sparťanský záložník Josef Hušbauer. Sice se v klubu, kde byl na hostování, vůbec neprosadil, ale podobnou motivaci by jistě uvítal, ač je šťastně ženatý.

Ne všichni ale sličnou modelku za její fanouškovské aktivity pochválili. „Ženy by měly být ceněny pro svůj talent a inteligenci, nejsme přece žádné trofeje,“ zněl jeden z komentářů na sociální síti.

Většina fanoušků ale italské krasotince fandí. Německá sexbomba Micaela Schaefer (40) si na podobných svlékacích aktivitách dokonce postavila kariéru, když nahotou podporovala německé fotbalisty i olympioniky. Na rozdíl od Francesky, se ale neváhala obnažovat ještě předtím, než vůbec němečtí fotbaloví reprezentanti kopli do míče.

Související témata:
Cagliari

Reklama

Další články

Načítám