Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že má Lucie Bílá (58) slabost pro boty na vysokém podpatku, je zbytečné opakovat. Nyní se rozhodla svému koncertnímu vystoupení dodat další rozměr. Podpatky nebude mít pouze ona, ale také její mužští tanečníci. Nejznámější české zpěvačce se zalíbila podpatková show tanečníka a choreografa Filipa Jankoviče a rozhodla se ho využít během svého chystaného narozeninového koncertu Fifty Fifty.

„Měli bychom Lucii Bílou doprovázet příští rok během její koncertní šňůry, která už teď dostala nálepku největšího turné, které Česko a Slovensko zažije,” říká Jankovič.

„Hodně lidí se mě ptá a říká - proč to tak prožívám -, že už jsem tančil pro větší světové hvězdy. Pro mě je ale třeba takový Justin Bieber, se kterým jsem taky spolupracoval, skvělej produkt, ale Lucie Bílá je legenda, na které jsem vyrůstal. Představa, že spolu budeme něco tvořit a trávit spolu čas, je k nezaplacení,” popisuje s nadšením Jankovič.

A co přesně tanečník a zlatá slavice chystají? „Připravujeme píseň, kde bude Lucka i my na podpatcích. Naučím ji nějaké elegantní a zároveň sexy pohyby, takže možná uvidíte Lucku v poloze, ve které jste ji ještě nikdy neviděli,” libuje si Filip Jankovič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám