Hlavní obsah
Článek

Uznáváme, že ročník narození 1981 vypadá lépe než 1979, ale měla by hvězda formátu Beyoncé (42) zapotřebí lhát o svém věku? Debatu na toto téma přitom vyvolal samotný zpěvaččin otec Mathew Knowles, když v nedávném rozhovoru na rozhlasové stanici Power 105.1 v ranním vysílání The Breakfast Club vzpomínal na dceřiny začátky v Destiny’s Child, kdy skupině dělal manažera. Při té příležitosti z něj vypadlo, že je Beyoncé stejně stará jako její kolegyně Pink, které je šestatřicet.

„Destiny’s Child měly konkurenci. L.A. Reid v té době zakládal jinou dívčí kapelu. A vsadím se, že neuhodnete, kdo v ní byl hlavní zpěvačkou... Odpověď je Pink, která byla s Beyoncé úplně stejně stará.“

Právě těmito slovy zpěvaččin otec vyprovokoval vášnivé dohady na téma zpěvaččina skutečného věku, jelikož Pink je narozená v září 1979 a Beyoncé dosud uváděla září 1981.

V další minutě tomu pan Knowles ještě nasadil korunu, když zavzpomínal: „Pak jsme tady měli Ushera, který byl v tom samém věku. Ve čtrnácti patnácti oba bydleli v Atlantě," dodal Knowles. Zpěvák Usher je přitom ještě o rok starší než Pink, narodil se v říjnu 1978.

Není divu, že se opět připomnělo i prohlášení herečky Gabrielle Union, která v roce 2008 uvedla, že se s Beyoncé zná od dob, kdy byly teenagerky. Příští týden jí přitom bude 43 let.

Beyoncé aby se příště bála otce nechat hovořit na veřejnosti. Už loni totiž práskl, že údajná manželská krize mezi ní a Jayem-Z, která měla vyústit až ve zvažování rozvodu, sloužila pouze k propagaci jejich tehdejšího společného koncertního turné On The Run a byla habaďůrou na fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám