Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice reality show Big Brother Courtney Stodden (29), která svou kariéru postavila na tom, že se v šestnácti letech provdala za o 35 let staršího herce ze Zelené míle Douga Hutchisona, se na sociální síti ráda prezentuje v odvážných modelech, které mají za cíl upozornit na její zašlou televizní slávu.

Pozornost si však tato blonďatá sexbomba a příležitostná modelka získala i díky chirurgické úpravě ňader. Obrovská silikonová ňadra sice zabrala na jejího manžela se slabostí pro výrazně mladší krasotinky, ale další nabídku do televizní show Courtney zatím nedostala, ač si na nezájem fotografů, kteří ji v Los Angeles sledují na každém rohu, rozhodně nemůže stěžovat.

Naposledy se však slávychtivá krasotinka zřejmě opravdu hodně nudila, protože se pochlubila snímkem z koupelky, kde si chtěla vyzkoušet, jaké je být mužem.

Jen tak si lze vysvětlit, že si jen v prádélku stoupla před zrcadlo a s žiletkou v ruce experimentovala s holením tváře, která je možná upravená různými zkrášlovacími procedurami, ale vousy posetá rozhodně není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám