Hlavní obsah
Článek

Jediný potomek herečky a zpěvačky Olivie Newton John (67), kterou si našinci pamatují převážně z muzikálového hitu Pomáda z roku 1978, se vydal v maminčiných šlépějích. Devětadvacetiletá Chloe Lattanzi rovněž zpívá a hraje, ale během svého posledního veřejného vystoupení na večírku k nové řadě americké verze soutěže StarDance zaujala něčím zcela jiným. Vypadala totiž jako vyměněná. Stala se snad Chloe v tak mladém věku další VIP klientkou na některé z prestižních losangeleských zkrášlovacích klinik?

Není pochyb, že na dceru krásné Olivie a pohledného herce Matta Lattanziho byla upřena pozornost již od dětství, kdy Chloe nebyla zrovna drobná dívenka. Během dospívání se křehká duše teenagerky upřela na shazování kil, což vyústilo až v anorexii a nutné léčení ve specializovaném středisku pro pacienty s poruchou příjmu potravy.

Lattanzi dnes tvrdí, že je úplně vyléčená, za což prý vděčí především svému snoubenci Jamesi Driskillovi. "Jsem vděčná, že jsem se zcela vyléčila. Jsem zdravá, mám na sobě spoustu tuku,“ svěřila se Chloe během rozhovoru na červeném koberci během večírku taneční soutěže.

Reklama

Další články

Načítám