Hlavní obsah
Článek

Barbora Hamplová, Monika Vaculíková a Natálie Myslíková. To jsou tři nejkrásnější tváře Česka pro rok 2015. A poprvé se všechny tři sešly společně před objektivem fotografky. Fotily propagační fotografie pro další ročník soutěže Miss Face, kde zabodovaly.

"Vítězky Miss Face jsem měla před objektivem již potřetí. Poprvé jsem je fotila na fotky, které rozhodovaly o Miss sympatie, podruhé jsem fotila se všemi finalistkami soutěže kalendář. Navzájem se již dobře známe, a proto je spolupráce o hodně jednodušší," řekla Super.cz fotografka Nikola Bílková, která o triumfu těchto tří krásek nepochybovala. "Vítězky soutěže mne nepřekvapily, byly mými favoritkami od začátku," dodala Bílková.

A pánové i dámy, pozor. Dvě z těchto krásek jsou nezadané. Láska chybí vítězce soutěže Báře Hamplové, ale muži u ní šanci nemají. Bára se netají tím, že je lesbička. Partnera nemá ani třetí nejkrásnější tvář Česka Natálie Myslíková. Vztah klape jen Monice Vaculíkové, která žije s extraligovým hokejistou Petrem Kolouchem.

Reklama

Další články

Načítám