Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to přesně rok, co Gábina Bártová (35), známá spíše pod svým dívčím jménem Dvořáková, přivedla na svět holčičku. Manželka Vaška Noida Bárty ale rozhodně nevypadá jako unavená matka vysílená péčí o miminko. Naopak vypadá lépe než kdy předtím.

S klidným svědomím se mohla původním povoláním učitelka prvního stupně vrátit opět ke své oblíbené profesi modelky. Společně s úřadující Českou Miss Nikol Švantnerovou či zpěvačkou Olgou Lounovou předvedla poslední kolekci návrhářského sourozeneckého dua Jakuba a Nikol Ponerových.

„Vůbec se nehlídám, váhu si držím asi proto, že zdravě jím a nepřejídám se po večerech. Moje dcera je pro mě to nejlepší fitko," směje se Gábina.

Vzhledem k tomu, že má Gábina po kojení stále výstavní hrudník, mohla si dovolit obléknout i více odhalující modely. Nejdříve pozvolna na rozjezd oblékla šaty s širokými krajkovými pruhy zahalujícími prsa. Poté oblékla koktejlky s o poznání hlubším dekoltem a následně uvedla v úžas zejména pánské osazenstvo K.U. baru ve sněhobílém kostýmu, ze kterého jí její přednosti div nevypadly. Naštěstí to měla Gabča pojištěné tělovou podprsenkou. „Každý model, který jsem měla na sobě, mi padl, především pak bílý kostýmek. Cítila jsem se v něm velmi žensky," komentovala modely Gábina Bártová.

Reklama

Další články

Načítám