Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ William (41), jenž je se svou výškou 190 centimetrů považován za nejvyššího monarchu v historii Velké Británie a o dva centimetry překonal i po několik staletí nejvyššího anglického krále Eduarda I. přezdívaného Dlouhán, není zvyklý, aby se lidem díval do očí, spíš k nim shlíží dolů. V pondělí to ovšem byl on, kdo musel zdvihnout hlavu, aby pohlédl do tváře muži, s nímž si potřásal rukou. Vévoda z Cambridge se totiž setkal s bývalým čínským profesionálním basketbalistou Jaoem Mingem (35). Při jeho 229 centimetrech tomu ale ani nemohlo být jinak...

S rodákem ze Šanghaje, jenž dodnes platí za jednoho z nejvyšších hráčů NBA, se vévoda potkal před knihovnou náležící univerzitě King's College London.

Kromě Minga si zde jeho proslov pro čínskou televizi na téma ilegálního obchodu se zvířaty a ohroženými druhy vyslechl například i sir David Attenborough či britský dobrodruh a televizní hvězda pořadu Boj o přežití Bear Grylls.

Reklama

Další články

Načítám