Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Josef Carda (59), jenž je neodmyslitelně spjat s baviči Richardem Genzerem a Michalem Suchánkem, kteří si z něj neustále utahovali otázkou ‚Sporťáku, už máš chlapa?‘, tvoří v seriálu Cesty domů pár s herečkou Martinou Hudečkovou (51).

On hraje vozíčkáře, který si neváhá dělat legraci i ze svého zranění, ona zase ráznou ženu, která se s ničím nepáře. O tom, že jsou Carda s Hudečkovou vtipný pár nejen před kamerou, ale i v civilu, svědčí i nové snímky, které nafotili pro časopis Glanc.

Oba nejprve tvrdili, jak se neradi fotí, ale následně vymýšleli jednu vtipnou pózu za druhou. Carda se s Hudečkovou zná z dabingu, ale před kamerou s ní také nestál poprvé.

„Nejdřív hrál Pepa šéfa a já jeho podřízenou. Pak jsme hráli sourozence a v Cestách domů jsme se dopracovali až k partnerům,“ vysvětluje Martina. Oba si vtipně nahrávají, čímž dokazují, že mají stejný smysl pro humor.

Mohli by snad tvořit pár i ve skutečnosti? „Myslím si, že ano,“ odpovídá okamžitě Josef. „To je tak hezké slyšet. Ale i já jsem přesvědčená o tom, že nemít každý svého partnera, my dva bychom si rozuměli. Občas stačí, když na sebe hodíme jen pohled, a hned víme, co si ten druhý myslí. Na Pepovi obdivuju klid. Zatímco já bych kolikrát už dávno vybouchla, Pepa mi pohledem vysílá signál, ať vydržím,“ směje se Martina.

„Na Martině mě baví, že si sama ze sebe umí udělat legraci, umí se shodit,“ říká Josef. „Než aby mě urazil někdo jiný, raději to udělám sama,“ vysvětluje svou taktiku Martina.

Stejně sarkasticky herečka glosuje i své zkušenosti s focením. „Momentka mi málokdy sluší, a když udělám nějakou pózu, je vidět, že je naaranžovaná. Takže mně není pomoci. Znám spoustu žen, které mají osobně obrovský šarm, ale fotografie ho zdaleka nevystihne. Což je určitě i můj případ,“ vtipkuje Martina.

Reklama

Další články

Načítám