Hlavní obsah
Článek

Nedávné video Super.cz s Dagmar Patrasovou (67) o tom, že nemá ani jednu plastiku, nadzvedlo ze židle jejího dvorního hudebního skladatele Zdeňka Bartáka. Do své asi už bývalé kamarádky se pustil pěkně zostra! Hlasujte v anketě na konci článku.

Muž, který má na triku třeba písničky Nonstop a Nenapovídej Michala Davida, řadu známých skladeb složil ale i pro Hanu Zagorovou, Marii Rottrovou i pro spoustu dalších, si myslí, že si ve videu zpěvačka a herečka zadělala na pořádnou ostudu.

„Kecy, botox, nafouknutí pusy, má výraz poťouchlýho trpaslíka… Její přirozený půvab je nenávratně pryč, škoda,“ napsala na sociální síť k našemu článku Zdeňkova kamarádka a skladatel s ní okamžitě souhlasil. „Hrůza a děs. Sněhová královna, to jsem já? Ostuda,“ kroutí hlavou Barták.

Do něj se okamžitě pustil syn Patrasové Felix Slováček junior a apeloval na to, že skladatel s jeho matkou natočil dvacet cédéček.

„My jsme tě všichni měli rádi. Pomlouvat takhle veřejně moji matku, myslíš si, že je to fajn?“ zlobil se mladík, kterého ale hudebník zpražil slovy o tom, ať si nejdřív video pustí a pak soudí.

„Máma odepisuje sama sebe a všechny projekty s tím spojené. Musíš ten problém hledat jinde,“ dodal.

Kdo má podle vás v téhle kauze pravdu?
Felix Slováček junior
8 %
Zdeněk Barták
79,6 %
Žížala Jůlie
12,4 %
Celkem hlasovalo 29015 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám