Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podstoupila už aplikaci botulotoxinu do podpaží, nechala si zesílit čelo pomocí speciálních podkožních nití, podstoupila zmražení tuků a teď si nechala odsát tuk z břicha. Alice Bendová (50) se zákroků estetické chirurgie rozhodně nebojí.

Co ji přimělo k tomu, že podstoupila liposukci bříška? „Od června točím seriál. Během natáčení se stravujeme v jedné příjemné hospůdce, kde mi to moc chutná, tak to byla nutnost,” řekla Bendová a se zvonivým smíchem v hlase dodala: „Samozřejmě si dělám legraci. Motivoval mě mnohem prozaičtější důvod.”

Jaká je tedy pravá příčina operace? „Ve skutečnosti je to tak, že se mi nad jizvou vzniklou po dvou císařských řezech utvořil tuk. I když držím diety nebo se snažím tuto oblast vycvičit, tak se mi nedařilo špíček rozpustit. Proto jsem se rozhodla zvolit toto řešení,” vysvětlila herečka.

Jelikož Alice podstoupila laserovou liposukci jen v lokální oblasti, tak mohla zůstat po celou dobu zákroku při vědomí. „Vůbec se nebojím, vlastně jsem ráda, že si během operace s panem doktorem pokecáme,” s úsměvem uvedla Alice Bendová.

I přesto, že se jedná o liposukci, není to nijak náročný zákrok, což potvrdil i hereččin lékař. Operace tedy Bendovou nijak neomezila a druhý den mohla plnit své pracovní povinnosti. „Od 4:45 ráno zase natáčíme seriál, takže věřím, že už budu fit,“ řekla statečně Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám