Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) patřila k největším ozdobám galakoncertu Talent La Sophia, na němž se představily hudebně a sportovně nadané děti z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin.

A jak jsme u Andrey zvyklí, opět přitahovala pohledy všech přítomných mužů jako jeden velký magnet. Slovenská kráska tentokrát vsadila na sexy černý overal. Obrovský výstřih dělal přítomným pánům problémy, protože nevěděli, kam s očima. Stačilo, aby se Andrea jen lehce předklonila a světlo světa spatřila její ňadra.

Další kráskou, která na akci nesměla chybět, byla zakladatelka a ředitelka obecně prospěšné společnosti La Sophia a zároveň moderátorka večera Yvetta Blanarovičová (60), která by nejraději pomohla všem talentovaným dětem z dětských domovů.

„Beru to tak, že to jsou moje děti. Strávila jsem s nimi třeba na soustředění dost času, pomáhala jsem jim ve výběru skladeb i v interpretaci. Prostě žili jsme všichni společně jako jedna velká rodina. V Česku je 22 000 dětí v dětských domovech, strašně bych chtěla pomoci všem, ale na to mi nejen síly nestačí. Jsem šťastná, když mohu pomoci alespoň některým. Hlavně dětem, které neměly v životě tolik štěstí, jejichž výchozí pozice je ztížena, a přitom mají talent a chuť něco dokázat,“ řekla Blanarovičová, jež zářila v romanticky laděných růžových šatech se stříbrným zdobením.

Reklama

Další články

Načítám