Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) se po dvanácti dnech opět musela ve studiu potkat se svým bývalým přítelem Michalem Hrdličkou (35), který si po rozchodu s blonďatou hvězdou Novy schválně měnil služby, aby se s ní nemusel potkat ve studiu.

Po skončení Televizních novin je totiž zvykem, že moderátorka ve studiu pozdraví sporťáka, který uvádí následující Sportovní noviny. Hrdlička si donekonečna služby prohazovat nemohl, a tak se s Lucií v práci jednou potkat prostě musel. Borhyová mohla slovo přenechat svému kolegovi Reyovi, což není zvykem, ale protože je profesionálka, ustála komunikaci s Hrdličkou s grácií, byť byla velmi stručná.

„Pondělní Televizní noviny jsou u konce, za chvíli Sportovní noviny, dnes s Michalem, dobrý večer,“ uvedla Hrdličku krátce a velmi stroze Borhyová, jež rozhodně neměla pomyšlení na žádné laškování.

Před kamerou se Borhyová sice tvářila, jako by se nic nestalo, ve skutečnosti ale mezi ní a Hrdličkou pořád panuje velmi napjatá atmosféra a oblíbená moderátorka prý rozchod velmi těžce nese.

To mladému sporťákovi se poté, co dal matce své dcery Lindy definitivní sbohem, značně ulevilo, o čemž svědčí i to, že pravidelně paří se svými kamarády. K nim patří i podnikatel Karel K. z Jesenice u Prahy, jenž ještě nedávno chodil s moderátorkou Evou Perkausovou (30), či kolega sporťák Petr Suchoň.

Reklama

Další články

Načítám