Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozchod Michala Hrdličky (35) s Lucií Borhyovou (45), který nikdo nečekal, a ještě méně by někdo předpokládal, že by to byl právě Michal, kdo vzal kramle, s nováckým sporťákem možná zamával, v soukromí jako by ale slavil!

I když ho během posledních pár dní, kdy se jako by vypařil z povrchu zemského, naháněli nejproslulejší paparazzi v zemi, nepodařilo se jim ho vypátrat. Super.cz ale ví, co dělal!

„Michal je obrovský kamarád od bývalého přítele Evy Perkausové Karla. Kámoší i s Jakubem Malinou (expřítel Gabriely Dvořákové-Bártové nebo Elišky Bučkové) a kolegou z Novy Petrem Suchoněm. A tahle parta spolu řádí skoro každý den,“ dozvěděli jsme se od spolehlivého zdroje.

Hrdlička se měl v posledních dnech pohybovat jak v domě svých rodičů v Jesenici u Prahy, tak v restauraci Karla K., ale celá parta v noci podle našich zpráv pařila hlavně v Popovičkách v hotelu, který patří rodině Jakuba Maliny.

„Jsou to hodně svobodomyslní pánové, asi byste se divili, jaké divočárny při jejich pijatikách probíhají,“ doplnil práskač s tím, že některé věci, o kterých ví, by od takových na první pohled slušňáků vážně nečekal. Přesnější být ale raději nechtěl, prý by se okamžitě prozradila jeho totožnost.

To Lucie Borhyová asi na mejdany coby svobodná matka čas nemá. Stará se o dvě děti, a tak jen pendluje mezi domovem, obchody s jídlem a televizí Nova.

Reklama

Další články

Načítám