Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár týdnů zpátky, kdy se moderátor Leoš Mareš (47) ve své show pustil do skautů. Jeho hostem však nebyl nikdo jiný než známý kuchtík Ladislav Hruška (46), který je sám pravověrným skautem, a žert jej pořádně vytočil. A nejen jeho. Nyní však Láďa dal všem posměváčkům pořádně na frak a zapsal se hned dvakrát do knihy rekordů.

Láďova nová kuchařka netrhá jen rekordy v prodejnosti, ale v rámci autogramiády, kterou pořádal, se mu podařilo za pouhý měsíc navštívit šestatřicet měst a podepsat 2 235 svých kuchařek Láďa Hruška se vrací. Obě tato čísla jsou absolutními českými rekordy a Hruška je tak oficiálně zapsán v české verzi Guinessovy knihy rekordů.

„Nejsem žádným sběratelem rekordů, jel jsem a jezdím hlavně za svými fanoušky a knihkupci, které chci potěšit. Tohle byl nápad mého manažera, za který jsem nakonec rád, protože by mě samotného ve snu nenapadlo se do tak šíleného podniku pouštět,“ říká k tomuto počinu samotný kutil Hruška.

Láďa má za sebou opravdu perný měsíc, jelikož kromě objíždění českých měst ve speciálně upraveném karavanu, kterým najel neuvěřitelných 8 265 kilometrů, se ještě musel věnovat natáčení své primácké show Vychytávky Ládi Hrušky.

Samotné certifikáty obdržel od místních skatů z rodného Městce Králové. Šlo o narážku na Leoše, podle našich informací ale moderátor v předtáčeném pořadu, z něhož pak řada věcí kvůli střihu vypadne, jen nahodil vtípek, a když viděl, jak byl kuchtíkovi nepříjemný, nechtěl ho pustit do éteru. Televizi se však zalíbilo, že je zaděláno na skandál, a svou hvězdu předhodila davu.

Reklama

Další články

Načítám