Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Televizní moderátorka a cvičitelka Coleen Rooney (29) se každou chvíli stane trojnásobnou maminkou. Poslední dny před porodem strávila na dovolené na Barbadosu, kde dopřávala sluneční paprsky i svému budoucímu miminku.

Brunetka, již proslavil televizní pořad Coleen's Real Women, se během třetího těhotenství pořádně zakulatila, ale dle svých dosavadních zkušeností moc dobře ví, že se opět velice rychle vrátí ke svým původním proporcím. S kapitánem britského národního fotbalového týmu Waynem Rooneym už má pětiletého Kaie a dvouletého Klaye, kteří se brzy dočkají sourozence. Na dovolené se ovšem museli obejít bez jejich vytíženého tatínka.

Coleen a Wayne Rooneyovi tvoří jeden z nejstabilnějších párů britského šoubyznysu. Moderátorka svého budoucího manžela poznala už ve svých 12 letech a o pouhé čtyři roky později s ním začala randit. K jejich seznámení došlo na škole, již Coleen navštěvovala a Wayneova matka v ní pracovala jako uklízečka. V roce 2008 si pohádkový páreček vystrojil svatbu, která pro něj byla velmi výhodná. Britský magazín OK! totiž za fotky z obřadu zaplatil 2,5 miliónu liber (90 miliónů korun).

Reklama

Další články

Načítám