Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již po třiapadesáté se v Los Angeles udílely hudební ceny Grammy za rok 2010. Tentokrát zlaté gramofonky získali v České republice nepříliš známí interpreti jako country trio Lady Antebellum či skupina Arcad Fire. Favoritky jako Lady Gaga či Rihanna ostrouhaly. Fotografy na předávání cen zaujaly ty dámy, které se nebály prodat své přednosti a přišly v róbě odhalující dekolt.

Lady Gaga opět nezklamala a svůj příchod pojala poněkud bizarně. Nechala se několika „otroky“ přinést v poloprůhledném vejci, skrz něž byl jen matně vidět její obličej s černými brýlemi a rudými rty.

Neotřelou a odvážnou róbu na slavnostní večer zvolila barbadoská zpěvačka Rihanna. Bílé dlouhé šaty z jemné síťoviny a bílých pruhů kolem celého těla ukázaly dost z její sexy postavy. Bílou barvu zvolila i zpěvačka Katy Perry, která si díky šatům s třpytivým výstřihem od Giorgio Armaniho zahrála na anděla, dokonce ani křídla jí nechyběla.

Odhalenými dekolty se pochlubila například i americká zpěvačka Jennifer Hudsonová, které se nedávno podařilo zhubnout z velikosti XL na S.

Ve zlatých flitrových šatech se předvedla německá modelka Heidi Klumová, podobně byla oblečená i americká herečka a modelka Kim Kardashianová, její výstřih však sahal téměř až k pupíku.

Co se výstřihů týče, zahanbit se nenechaly ani do černého saténu oděná herečka Eva Longoriová, v něžných bledě modrých šatech zpěvačka Natasha Bedingfieldová, legendární zpěvačka Cyndi Lauperová v černé kůži, těhotná herečka Salma Blairová či zpěvačka Ciara, která v rafinovaných modrobílých šatech se zajímavými prostřihy vypadala jako Šeherezáda.

Překvapila však také teprve osmnáctiletá herečka a zpěvačka Miley Cyrusová známá ze seriálu Hannah Montana, jejíž róba měla vepředu krajkové šněrování. Selena Gomezová zaujala v decentních šatech tělové barvy.

Po červeném koberci se však prošla i trojice, jejíž výstřihy patřily spíše mezi perličky večera. Zřejmě nejodvážnější dekolt předvedla výstřední americká dýdžejka a hudební skladatelka Gram’ma Funk.

Svůj hrudník předvedli také muži. S pořádnými výstřihy přišli například hudebník Marco Bosco či populární americký zpěvák Adam Lambert, který svou „mužnou“ vizáž korunoval precizně nalíčeným obličejem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám