Hlavní obsah
Článek

Vnadná moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30), která si určitě jen náhodou vybírá muže s pořádně naditou peněženkou, přišla o svého zatím posledního partnera. Podnikatel Karel K. (41) se s ní rozešel (Eva pochopitelně tvrdí opak), a tak se sympatická blondýnka prozatím musí spoléhat pouze na úspory. Ze všeho viní svou stejně obdařenou sestru a hodlá se bránit! Hlasujte v anketě a poraďte rozzlobené Perkausové.

„Ataky a mediální provokování od příbuzenstva ze strany mého bývalého přítele už nedovolím. Odnáší to celá má rodina a já ji budu bránit,“ řekla Super.cz Perkausová k důvodům rozchodu s manželem své nevlastní sestry Moniky a naznačuje, že vše nenechá být jen tak. Patrně by bylo nejlepší seznámit se s nějakým šikovným advokátem a ušetřit tak statisíce za možné soudní spory.

Nevraživost mezi sestrami panuje už od počátku Evina vztahu s bohatým podnikatelem. Ten je totiž otcem dvou dětí její stejně vnadné sestry a případný soudní spor bude jen vyvrcholením pře, kterou spolu prozatím vedly pouze přes média.

Její sestra je v klidu. „Za co by mě chtěla žalovat? Vše, co jsem o ní řekla, je pravda,“ nebojí se případné pře Monika Kubová.

Sama Perkausová tvrdí, že teď se nikým balit nenechá. „Chci se soustředit na práci v TopStar magazínu a také na studium. To jsou momentálně moje priority,“ vzkázala.

Tomu, kdo má na svém kontě dostatek nul, se nyní nabízí možnost obdařenou moderátorku ulovit. Je třeba ale počítat s tím, že to nebude levný špás, protože Evu rozhodně rohlíkem nikdo neopije. Vyprávět by o tom mohli jak Karel K., tak i Antonín Charouz, který se s televizní kometkou dál schází, prý ale čistě kamarádsky.

Jak by podle vás měla Eva se sestrou zatočit?
Vyfouknout jí ňadra
14,4 %
Přebrat momentálního přítele
4,9 %
Porvat se s ní ve spodním prádle v bahně
70,6 %
Propíchat jí kola u auta
2,6 %
Podat žalobu na ochranu osobnosti
2,2 %
Pořídit si panenku woodoo s její podobou
5,3 %
Celkem hlasovalo 12147 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám