Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy vypadá situace na fotce zcela jasně, ale reálná stránka věci může být na hony vzdálená. To je případ přesně tohoto snímku pořízeného na otevření butiku španělské značky The 2nd Skin Co. Může to vypadat, jako by český šoubyznys měl rázem nový pár složený z topmodelek Simony Krainové (51) a Pavlíny Němcové (52). Ve skutečnosti je vše úplně jinak.

Když se Pavlína snažila opravit Simoně vlastnoručně navržený tělový náhrdelník, tak ji Simona z legrace políbila. Na fotce to možná vypadá jako vášnivý francouzák, ve skutečnosti šlo ale jen o legraci. „Simona je veselá kopa, kdo ji zná, tak mu to není třeba vysvětlovat,” smála se Pavlína a jedním dechem dodala: „Zdání opravdu klame, jen jsme si dělaly legraci.”

Nemusíte se tedy bát, že by zasloužilé maminky radikálně měnily svůj životní styl. Obě zůstávají věrné svým partnerům, ale smysl pro humor je neopouští.

Reklama

Další články

Načítám