Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanku Karen Gravano je rozhodně za co chytit na těch správných místech. Pro zastánce žensky tvarovaných linií musí být jedna z hlavních účinkujících reality show Mob Wives bohyní. Podívejte, jak si Karen v klasických jednodílných černých plavkách vychutnávala chvíle volna mezi natáčením populární show stanice NH1 na pláži v Miami.

Formátu americké reality show, jehož ústředním tématem je život skupinky žen z newyorského Staten Islandu, jejichž rodinní příslušníci jsou vězněni kvůli spojitosti s americkou mafií, se u divácké obce daří. V prosinci se dočká už šesté série. A právě kyprá Gravano, která je dcerou amerického gangstera Sammyho Gravana přezdívaného The Bull (Býk), v ní ani tentokrát nebude chybět.

Sammy Gravano byl zástupcem bosse Johna Gottiho, kterého v 90. letech udal na FBI. Než jej na Gottiho žádost stačilo zabít vražedné komando, byl v roce 2000 zatčen a následně odsouzen za obchod s drogami na 20 let vězení. Jeho syn Gerard si odseděl 9 let v chládku a manželka Debra a právě i Karen vyvázly s podmínkou.

Reklama

Další články

Načítám