Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Našli jsme pro vás trendy outfity, po kterých stačí jen sáhnout. Nechte se inspirovat a buďte hvězda každého okamžiku. Od 19. 10. do 25. 10. 2015 máte skvělou příležitost nakoupit na www.bibloo.cz v rámci akce Nákupy Ona Dnes s 20% slevou na nové zboží. Stačí jen zadat tajný kód ODNESBIBLOO. Nakonec zaplaťte kartou Visa a získáte 100 Kč na další nákup.

Pracovní oběd v elegantním stylu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na důležité pracovní schůzce se potřebujete cítit zcela sebejistě, proto jsme pro vás vybrali oblečení v lehce elegantním stylu. Proužky, krajka, to vše sladěné do černé barvy – kombinace, kterou by nepohrdla žádná Pařížanka. Černé skinny od značky Franklin&Marshall, která své produkty vyrábí zásadně v Itálii, využijete i na další příležitosti. Celý styling doplňte o polobotky značky Högl, která je nejprodávanější kvalitní obuví v Evropě, a přes více než sedmdesát let vyrábí boty s citem pro materiály a řemeslo. Mobil a zápisník se vám vejdou do nenápadné luxusní kabelky Tommy Hilfiger. Jedná se o brand, který z malého newyorského obchůdku vyrostl v celosvětově uznávaného módního giganta.

Sportovní kousky od italských mistrů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po práci je třeba se důkladně odreagovat a užít si chvíli pohodlí. Můžete si tedy dovolit sáhnout po teplácích a volném tričku. Vyberte si trendy kalhoty značky Plums, která je synonymem pro univerzálnost, eleganci a výjimečnost, s originální střihovou kombinací a neotřelými detaily. U bundy Franklin&Marshall a tenisek Geox využijte stejné barevnosti i symetrického prošívání. Italský kultovní brand F&M byl založen v roce 1999 dvěma kamarády, a je inspirován studentským životem i americkými univerzitami. Geox je opět italskou značkou, tentokrát ale bot, které umí dýchat – jejich patentovaný systém membrán je na místech, kde se noha nejvíce potí, a vy tak můžete být v suchu po celý den.

Na rodinný výlet v pohodlné obuvi GOLA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se strávit aktivní odpoledne s rodinou? Určitě vám přijde vhod hřejivý svetr Replay s extra dlouhými rukávy, které vás v chladném počasí ochrání před zimou. K dlouhé chůzi bezesporu potřebujete pohodlné boty, ve kterých se kilometry před vámi budou šlapat úplně samy. Vybrali jsme vám černé mokasíny Gola, které jsou za a) komfortní a za b) trendy. Zapomenout nesmíme ani na prostorný batoh, který se bude dobře nosit, a zabalíte do něj celou svačinu pro vaše nejbližší. Britská značka Gola je výrobce tenisek a tašek, kterou již můžeme nazvat tradiční, protože má za sebou více než sto let produkce. Její retro vzhled a barevné kombinace byly vždy součástí rekordních sportovních výkonů.

Romantická večeře od ikonické značky Desigual a stylového Antony Morato

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Konečně máte čas na vašeho partnera? Vyjděte si spolu na výbornou večeři a prožijte příjemný večer. Nezapomeňte se sladit do stejných odstínů, ať každý ví, ke komu patříte. Pro vás jsme vybrali šaty Desigual, které vám decentně zvýrazní postavu. Španělská značka s nezaměnitelným rukopisem je určena všem, kteří milují pestrou kombinaci vzorů a rozhodně se nebojí experimentovat. Doplňte je o černé lodičky Geox – chůze na vysokém podpatku ženám sluší. Partner může zvolit elegantní klasiku – černá košile v šedém svetru a pohodlné kalhoty od italské značky Antony Morato. V ČR jsme jediným dodavatelem tohoto brandu, který oslovuje ty zákazníky, pro které móda není produktem, ale životním stylem.

Společně do divadla s dobrým vkusem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozhodli jste se zajít si do divadla? Vám budou slušet malé černé od značky Alcott – pokud ještě žádné nemáte, měla byste to napravit. Alcott je italská značka, která nabízí nejnovější módní trendy za velmi příznivou cenu. S výškou podpatku to na společenskou událost nepřehánějte – značka Högl nabízí lodičky s tou pravou výškou. Zdůraznit můžete vršek, kterým skryjete holá ramena. Zvolte kožešinu od brandu Plums, která z vás udělá elegantní dámu. Váš protějšek ať sáhne po věčné černobílé kombinaci od stylového Antony Morato a doplní ho o boty Gant – jedná se o amerického výrobce, kterému záleží na kvalitě materiálu a poctivé výrobě. Již přes půl století je synonymem dobrého vkusu.

Další články

Načítám