Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme informovali o tom, jak Jakub Kohák zničil Kateřině Průšové (40) luxusní kabelku, jen aby měl vázačku na krk, která by nahradila zapomenutého motýlka. No, dejme tomu. Tentokrát už to ale přehnal. Když spolu se zpěvačkou Kate Mátl (44) přestřihával pásku na openingu nové kavárny, nůžky použil na její hřívu.

"Ustřihl jsem jí je moc rád. Už jí to tam trčelo. Vždyť byla chudák jako Rákosníček," tvrdil nám Kohák s tím, že on má účes perfektní. "To je trend. Takhle dneska světové hvězdy chodí," dodal. "No, já jsem strašně spokojená, už se nemusím vůbec česat, když to mám jako on. Ostatně posuďte sami. Vzal toho docela velký kus. Už to nemusím ani mýt, dám si jenom čepici a bude to oukej," snažila se být nad věcí Katka.

"Já neuznávám osoby, které o sebe pečují přehnaným způsobem a dohánějí tak nedostatek své osobnosti, ať charakterové, fyzické nebo psychosomaticko-biologické," míní Kohák. Tak jsme se ho ještě zeptali, co by měli podle něj muži nosit o nastávajícím podzimu, aby byli trendy jako on. "Hlavně bych poradil, aby byli sami sebou. Aby byli chlapi s velkým Ch a ne polochlapi s velkým P," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám