Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Další pán v řadě vyšel naprázdno! Moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30) ještě nedávno potvrzovala, že chodí s bohatým podnikatelem Karlem K. (41), od něhož podle některých zdrojů měla dostávat dárečky v řádu miliónů. Dnes je ale vše jinak. „Je to tak, rozešli jsme se,“ potvrdila Super.cz vnadná moderátorka.

Zatímco její okolí tvrdí, že mu dala kopačky proto, že nedokázal zařídit, aby o ní do médií přestala mluvit jeho exmanželka a zároveň Evina nevlastní ségra Monika, přátelé Karla z Jesenice u Prahy se dušují, že to bylo naopak!

Eva před časem randila také s podnikatelem Antonínem Charouzem, ten ji měl podle svých slov poslat k šípku, když zjistil, že zdaleka není sám, s kým se vídá.

A naše zdroje uvádějí, že podobný důvod k rozchodu měl nyní i dosud oficiální partner. „Nebylo to z její strany, ale hodí se jí, aby říkala, že to ona dala někomu kopačky. Karel se s ní rozešel už několikrát, jen ho pokaždé k ní něco táhlo zpátky, ale teď už mu přetekl pohár trpělivosti,“ práskají jeho přátelé.

Důvodem má být mimo jiné i to, že Eva údajně vůbec neukončila přátelské styky s Antonínem Charouzem. Prý si dál telefonovali a scházeli se na večeřích. Reakci Karla K. zjišťujeme.

Reklama

Další články

Načítám