Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Aneta Vrzalová nafotila sexy fotky. Před objektivem fotografky Mii Mirrelli odhodila stud a poprvé v životě si zkusila roli modelky, aby nafotila snímky, které budou zdobit její podpiskarty muzikálu Děti ráje. Aneta je hvězdou muzikálu Děti ráje, kde má hlavní roli mladé Evy a nyní natáčí film Michala Davida Decibely lásky, kde hraje také jednu z hlavních postav.

Herectví už zvládá bez trémy, s modelingem to prý bylo mnohem horší. "Bylo to moje první focení v životě a bylo to pro mě hodně náročné. Nevěděla jsem, jak se postavit, jak se tvářit. Měla jsem pocit, že jsem úplně nemožná. Strašně mi fotografka Mia pomohla a myslím, že to je vidět i na výsledku. Jsem z fotek nadšená," řekla Super.cz Aneta.

I když s modelingem neměla zkušenosti, jako modelka obstála skvěle. Má krásnou tvář a dokonalé tělo. Aneta denně cvičí. "Miluju pohyb. Denně běhám, doma pak ještě cvičím," dodala Aneta, která je momentálně nezadaná. Po těchto fotkách ale dlouho nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám