Hlavní obsah
Článek

Krásná manželka fotbalisty Milana Baroše Tereza se po dlouhé době ukázala na společenské akci. A dokonce vyrazila i se svými syny, šestiletým Patrikem a čtyřletým Mateem. Oba kluci, jako by z oka vypadli svému slavnému otci. A už jdou také v jeho stopách.

"Patrik je celý Milan, je i snědý po něm. Matteo jde více do naší rodiny. Teď je podobný mému tatínkovi, když byl malý. Každý má z nás něco. Patrik je ale hodně výrazný po Milanovi," řekla Super.cz Tereza Barošová.

Z obou kluků rostou fotbalisti. Ve svém otci mají velký vzor. "Na fotbal chodí oba dva. Tento rok začal i ten mladší. Patrika fotbal baví, jeho tatínek je jeho vzorem, miluje fotbal i sledovat ho v televizi. Ale těžké v jeho věku soudit, zda je dobrý, u tak malých dětí je to proměnlivé," říká Barošová.

"Pro nás je důležité, že ho to baví a že něco dělá a nesedí doma na zadku u počítače. K tomu chodí na tenis a plavání. Letos bychom chtěli zkusit i hokej. Ale prioritní zůstane fotbal. Matteo začal též, ale to je zatím školička formou hry," dodala krásná manželka hvězdného fotbalisty.

Reklama

Další články

Načítám