Hlavní obsah
Článek

Mnozí ji znají pouze jako tu divnou blondýnu, která se často objevovala v pořadu Na stojáka. Jenže Iva Pazderková (44) nemá jen talent na vtípky a na herectví, nýbrž i na svádění všech mužů široko daleko! Své by i tom mohli říci členové štábu nově chystané rodinné komedie Tady hlídám já. Při pondělním natáčení totiž Iva vytasila všechny své zbraně. Není divu, že zkoprnělí pánové dělali kiksy a prodlužovali natáčení.

Herečka známá hlavně z role hloupé blondýnky v reklamě na jogurt na sobě měla titěrný vršek plavek, z kterého koukalo vše, co by jinak asi mělo zůstat zakryté. A Iva, byť dobře věděla, že na ni zírá několik desítek užaslých mužských párů očí, se vystavovala na odiv s přehledem profesionální prostopášnice.

Přesto si muže drží pěkně od těla. "Pár vyznání lásky mi sice mailem přišlo, ale jinak je vše při starém. Naopak jsou muži v kontaktu se mnou ještě opatrnější než dřív. A hlavně – jsem zadaná," řekla Pazderková v jednom z rozhovorů.

Pozorní účastníci pondělního natáčení si mohli všimnout zajímavého tetování jak mezi ňadry, tak na zádech Pazderkové. A na své si u herečky přišli i ti, kteří dávají přednost jiným částem ženského těla. V šatech totiž blondýna vystavovala svoje dlouhé nohy a krásná stehna. Modřina na tom pravém jistě není projevem domácího násilí, ale těžkého natáčení, při kterém dostávají herci pěkně do těla.

Iva hraje ve filmu Tady bydlím já podnikatelku Miladu Herianovou, sestru Vladimíra Javorského. Po Maharalu, Výbuchu, Restartu či Poutech jde již o její pátý snímek. Jak nám ukázala, máme se jistě na co těšit i pošesté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám