Hlavní obsah
Článek

Ve StarDance tančí i krásná DJka a manželka hudebníka Michala Dvořáka (58) z kapely Lucie DJ Lucca, vlastním jménem Lucie Dvořáková. I když je její sestrou bývalá tanečnice, nyní choreografka mimo jiné muzikálu Děti ráje Leona Qaša Kvasnicová, velkých ovací se jí od poroty nedostalo.

"Moc hezké hodnocení jsem neměla, ale cítím se dobře. Můj taneční partner (bývalý tanečník a současný partner Anny Polívkové (45)) mě pochválil, že jsem to jela nejlíp, jak jsem kdy mohla. Za to jsem hrozně ráda a já jsem si to také užila. Jsem ráda a vážím si toho, že jsem tady vůbec tancovat mohla. Nevěším hlavu. Mám z toho dobrý pocit," míní Lucka.

A co na to její sestra, která je taneční profesionálka? "Myslím si, že to kritické hodnocení poroty bylo až moc kritické. Mně se líbilo, jak to sestra zatancovala. A myslím si, že má v sobě velký potenciál. Už jsme spolu dělaly několik projektů, zatím měla na starosti jenom hudbu, a příště by to mohlo být mnohem víc kompatibilní v tom, že by dodala nejen muziku, ale taky by si něco zatancovala," překvapila Qaša.

Vzápětí ale svoje slova vzala zpátky. "Ne, to byl jenom vtip. Každý se má držet toho, co nejlépe umí," dodala.

"Přesně tak. Já jsem ráda za ten pohyb, jsem vděčná, že jsem se mohla něco naučit, ještě se mi jako bonus zformovala postava, což po dvou dětech oceníte," pochvaluje si maminka dvou kluků.

Ti se ale na maminku do hlediště přijít podívat nemohli. "Dětem do deseti let je vstup zakázán. A já se ani nedivím. Staršímu je pět, ten by to možná zvládl, ale ten dvouapůlletý je tak živý, že by možná za maminkou skočil na parket a rozvlnil to tam," představovala si.

A má Lucka strach z dalších kol nejen kvůli tanci, ale i kvůli vzhledu? Dost často se totiž stává, že lidé neposílají hlasy až příliš hezkým ženám, mezi něž ona patří. "Je pravda, že takhle vypadla Pavlína Němcová (52). Ale ona je topmodelka. Já snad tak hezká nejsem, tak by to mohlo projít," smála se.

Reklama

Další články

Načítám