Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) překvapil ze všech soutěžících StarDance nejvíc. Když prohlašoval, že lépe zpívá, než tančí, báli jsme se na parketu nejhoršího. Ale sambu vystřihl, jako by si odskočil z alegorického vozu na karnevalu v Riu de Janeiru. Nebyli jsme sami, kdo ho pochválil. Na sociální síti se vyjádřila i matka jeho synů. "Pro mě tedy stále ještě manžel Leoš překvapil, kluk jeden," napsala Monika Marešová (49).

Jak to s bouřlivákem a milovníkem večírků tanečnice Katarína Štumpfová dokázala? "Nevím, respektuje mě," krčila rameny.

"Já se chtěl něco nového naučit. Dostal jsem tanečnici a trenérku a poslouchal jsem ji. Cítím na sobě mnoho změn, změnil jsem i životní styl. Už nepařím, chodím brzy spát. Svůj život jsem rozdělil jen mezi trénink, práci a děti," řekl Super.cz.

Takže Leoše sice změnila žena, ale nakonec ne partnerka životní, ale taneční? "To ne, mám pocit, že si to rozdělily. Monika s Katarínou udělaly takové kombo a já jsem jim strašně moc vděčný, že mne dostaly tam, kde teď jsem. Že jsem se něco naučil a poznal jsem, jaké to je - být v týmu," dodal.

Na závěr jsme po jeho vyznání přece jen ještě trošku zažertovali. Když je vidět, že je učenlivým žákem, pokud jde o tanec, proč se nezkusil někdy naučit také zpívat? "Mám pocit, že ten zpěv musí být daný, zatímco tanec se naučit dá, aspoň ty kroky. Já nevím, ale nepředbíhal bych. Díky Kataríně jsem se naučil tančit, ale je to zatím první večer. Čeká nás slowfox, Katarína říká, že je to nejtěžší standardní tanec, a už teď mám nervy," přiznal.

Myslí si jeho tanečnice, že to zvládne? "Dá to, ale to, že jsme byli první v tabulce hodnocení poroty, je sice super, ale je to strašně velká zodpovědnost. Takže jdeme makat hned zítra," řekla nám.

"Právě není čas ani na žádné slavení. Katarína odjíždí do Bratislavy, takže celou neděli máme na trénink. Takže musím jít spát," uzavřel nový Leoš.

Reklama

Další články

Načítám