Hlavní obsah
Famous
Článek

Gangy výtržníků už řádí ve všech větších městech po celé Británii. A na jedno tažení vandalů v Birminghamu doplatil i slavný televizní kuchař Jamie Oliver. Mistr kulinářského umění teď může koukat jen na trosky svého vyhlášeného podniku, který zdemoloval gang výtržníků.

K nepokojům v Británii došlo poté, co Metropolitní policie zastřelila na ulici mladíka Marka Duggana. Gangy vytáhly do boje s policí, ta se ale hájí, že byl muž zabit při zásahu jako drogový dealer.

„Bohužel moje restaurace v Birminghamu byla zničena. Okna jsou všechna pryč, celá oblast je zavřená, nemůžu teď otevřít, naštěstí jsou všichni zaměstnanci i hosté v pořádku,“ napsal Jamie na Twitteru o své italské restauraci v nákupním centru Bullring.

Oliver odsoudil řádění vandalů ještě předtím, než mu zničili jeho podnik. „Je to tak smutné vidět, co se děje ve Spojeném království při těch výtržnostech! Všichni se zbláznili! Je čas vrátit naši zemi zpět, teď potřebujeme tvrdě zasáhnout proti těm idiotům. VPosílám lásku všem a myslím na všechny, kdo jsou těmi výtržnostmi postiženi,“ napsal Jamie na Twitteru před několika dny.

Související témata:
Výtržnosti
Birmingham

Reklama

Další články

Načítám