Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dnes večer opět propukne taneční šílenství. Sedmá řada StarDance divákům nabídne další plejádu celebrit, které se odvážně rozhodly protančit nejedny botky na tanečním parketu.

Soutěžící mají za sebou poslední náročné tréninky a nervozita samozřejmě sílí. Ještě předtím než se dámy obléknou do krásných šatů a pánové do elegantních obleků, zapózovali všichni soutěžící v civilu.

Zatímco večer budou ozdobami tanečního parketu, tentokrát si ještě mohli dovolit zůstat jen v džínách, košilích či sportovních mikinách a teplákovkách. Za pár hodin ale budou všichni k nepoznání.

Diváci se letos mohou těšit na hvězdami nabitý ročník. O titul krále či královny tanečního parketu si to rozdají zpěvačka Leona Machálková, boxer Rostislav Osička, zpěvák Radek Banga, komik Lukáš Pavlásek, dietoložka Kateřina Cajthamlová, dýdžejka Lucca, herečky Marie Doležalová a Jitka Schneiderová, moderátor Leoš Mareš a herec Marek Taclík.

Oproti minulým ročníkům jsou ve StarDance dva soutěžící navíc, což umožní ukázat tanečníky ve větším počtu tematických večerů. Diváci se nově mohou těšit na večer věnovaný česky zpívané hudbě i díl, který vzdá hold králi popu Michaelu Jacksonovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám